Kvalitetssystem

Qm+ er kvalitetssystemet som hjelper bedrifter med dokumentasjon av internkontroll.
Kvalitetsstyringssystemet leveres med maler for risikoanalyse, sjekklister, prosesskart, avvik m.m, og forslag til prosedyrer og lovverk. Det webbaserte verktøyet for fullstendig kvalitetssikring har en enkel og rask implementering som gjør at kunden kan dokumentere og starte internkontrollen straks. Dette er et svært viktig verktøy for ISO sertifiserte bedrifter, og vi hjelper kundene våre med denne prosessen.

Kunder

Dere vant fordi vi likte grensesnittet bedre enn konkurrentenes løsninger.  Supporten hos Qm+ så ut som den kunne være bedre. I tillegg ønsket vi å slippe å hente eksterne dokumenter via SharePoint. Nå ville vi ha et system som kun var web-basert, og ikke noe "laste opp og laste ned"-styr!

Hovedsaken var at med Qm+ fikk vi alt på ett sted, og det var noe vi savna så intenst at det virka som et paradis å få Qm+.

- Nå, etter 2 års erfaringer med Qm+, - må vi føye til at supporten faktisk er super, dere stiller opp og svarer nesten til alle døgnets tider og på de merkeligste spørsmål"

- Inger Slinning, Kvalitetsleder ved Fagskolen i Ålesund

Les mer